Онлайн магазините с най-големи промоции

За онлайн пазаруването Във времена като днешните, всеки избягва пазаруването в молове и търговски центрове. Може би и вие се…

За онлайн пазаруването

Във времена като днешните, всеки избягва пазаруването в молове и търговски центрове. Може би и вие се колебаете дали да отидете в мола или в някой голям магазин. Точно затова подготвихме тази статия за онлайн магазините, които все повече набират сила и все повече хора предпочитат да пазаруват дрехи, обувки, техника и каквото и да е онлайн.

Преимущества на пазаруването онлайн

Онлайн пазаруването има своите много и големи преимущества пред нормалното обикаляне по магазините:

  • Избирате си продуктите от удобството на своя дом;
  • Избягвате тълпата и стълпотворението в магазините;
  • Всичко, от което имате нужда, може да се намери онлайн;
  • Повечето стоки идват с безплатна доставка при натрупване на една не толкова голяма сума;
  • Имате законен срок от минимум 14 дни, за а върнете безплатно стоките, които са закупени от онлайн магазини;
  • Разнообразието в оналйн магазините е много по-голямо от това в нормалните физически магазини;
  • Цените в оналйн магазините са много по-ниски;
  • Всички промоции са структурирани в една категория и можете лесно да разглеждате само намалените стоки в активна промоция;
  • Почти всички големи онлайн магазини имат мобилно приложение, с което пазаруването през мобилния ви телефон става още по-бързо и лесно;

Промоции в онлайн магазините

Всеизвестен факт е, че промоциите в онлайн магазините са много по-големи, отколкото тези във физическите магазини. Това е така, защото поддръжката на един онлайн магазин е много по-евтино от поддръжката на един огромен физически магазин с голяма площ, висок наем и много на брох хора обслужващ персонал.

Как да открием най-големите оналйн промоции

Почти всеки голям онлайн магазин има секция, в която са подбрани и селектирани всички промоции, които онлайн магазинът предлага в момента. Трябва да отбележим обаче, че някои онлайн магазини предлагат фалшиви промоции. Някои нелоялни търговци умишлено залагат фалшива нормална цена, след което я задраскват и залагат по-ниска цена, която обаче не отговаря на реална промоция на стоката. От нашата проверка устоновихме, че тази практика се среща доста повече при по-малките онлайн магазини. Затова препоръчваме да пазарувате от големите, реномирани и доказали се онлайн магазини, при които нелоялните практики отсъстват.

Най-добрите онлайн магазини с най-големи промоции

В тази класация подбрахме списък с онлайн магазини, при които асортиментът с промоционални и намалени стоки е най-богат, а самите ценови отстъпки са най-големи като процент от нормалната цена.

FASHIONDAYS.BG

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория на модата – дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Предпочитан онлайн магазин за пазаруване на модни колекции от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всички дрехи, от които се нуждаят от fashiondays.bg – разнообразието е наистина колосално.

В този онлайн магазин ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза доставка. Ето защо fashiondays.bg заслужено заема топ позицията за най-добър онлайн магазин за модни дрехи и аксеосри в нашата класация.

<<към FASHIONDAYS.BG>>

EMAG.BG

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория. Предпочитам онлайн магазин за пазаруване от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всичко, от което се нуждаят от ЕМАГ – разнообразието е наистина колосално.

В ЕМАГ ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза и безплатна доставка.

<<към EMAG>>

ABUBU.BG

Този онлайн магазин е един от любимите магазини за много родители. Предлагат изключително качествени дрехи, като най-популярните са марките MINOTI Англия и DIRKJE Холандия. Наистина богато разнообразие от бебешки и детски дрехи. Обслужването е качествено и бързо, разплащанията ви са защитени, а продуктите са с гарантирано топ съотношение между цена и качество.

<<към ABUBU.BG>>

HIPPOLAND.NET

Един от гигантите в пазаруването за деца, бебета и майки. Стотици хиляди продукти, сортирани по категории и подкатегории. За един такъв онлайн магазин е много важно структурирането на продуктите, защото понякога лошата структура може да доведе до трудно намиране на желания продукт. Тук няма да имате такива проблеми.

HIPPOLAND.NET са доверен партньор на над 150 производителя. Всичко, от което се нуждаете за вашето бебе или дете, можете да го откриете при тях. Дори няма нужда да споменаваме многобройните опции за заплащане и доставка, бързата доставка и сигурността на личните ви данни. Посещавайте редовно този онлайн магазин, защото имат практика да правят големи разпродажби с наистина големи намаления.

<<към HIPPOLAND.NET>>

BABY.BG

Това е един от най-големите и най-добри оналйн бебешки и детски магазини в България. Предлагат изключително богат асортимент от качествени продукти. Брандът е разпознаваем и много родители вече се довериха на baby.bg.

<<към BABY.BG>>

TWIGGYSHOP.BG

В този онлайн магазин се стремят към индивидуалност. Специализирани са в предлагането на дрехи за дами, като моделите не са серийно производство, а се изготвят по индивидуална поръчка. Работят със стотици европейски производители. Посетете онлайн магазина и ще останете очаровани. Това е един от любимите ни магазини, който се отличава с индивидуалност.

<<към TWIGGYSHOP.BG>>

VITANIA.BG

Този магазин ни спечели с богатото си разнообразие от продукти. Предлага всякакви хранителни добавки, медицински изделия, апарати, медицинска техника. Описанията на продуктите са изключително подробни, за да изберете най-доброто за вас. Доставката е много бърза, обслужването е с високо качество, а сигурността на разплащанията е висока.

<<към VITANIA.BG>>

TIMER.BG

Timer.bg е онлайн магазин за маркови часовници с гарантирано качество. При тях ще намерите само оригинални модели на официални вносители или дистрибутори на часовници за България. Всеки часовник е придружен с гаранционна карта с период на валидност от 12, 24 или 36 месеца в зависимост от модела.

Timer.bg се ангажира да предостави на своите клиенти само най-добрите продукти, на възможно най-добри цени и обслужване.

Timer.bg е собственост на „Уебмейт“ ООД.

От 2014г. Уебмейт ООД е официален представител на бранда WeWood за България – иновативни часовници със социален привкус.

<<към TIMER.BG>>

НЕ НАМИРАТЕ ВАШЕТО РЕВЮ?

ПОИСКАЙТЕ ГО ОТ НАС И НИЕ ЩЕ ГО ИЗГОТВИМ БЕЗПЛАТНО

Последни ревюта

Най-добрите прахосмукачки Миеле (Miele)

За Прахосмукачките Миеле (Miele) Типичният производител на прахосмукачки Миеле може да се похвали с мощността на засмукване на своите машини,… Прочетете още

Най-добрите дигитални (цифрови) микроскопи

За дигиталните микроскопи Когато искате да получите нова перспектива за нещо, често отстъпвате. Въпреки това може да бъде много по-разкриващо,… Прочетете още

Най-добрите микроскопи

За микроскопите Ако някога сте искали да видите как изглежда светът на микроскопично ниво, добрият микроскоп е инструментът, от който… Прочетете още

Всичко за бързите кредити – информация, мнения, препоръки, съветник

За кредитите като цяло Едва ли има човек, който никога не е теглил кредит. Кредитите са този инструмент, който ни… Прочетете още

Всичко, което трябва да знаете за ипотечните кредити

За ипотечните и жилищните кредити Когато говорим за ипотечен кредит и за жилишен кредит, трябва да направим разграничението. Това са… Прочетете още

Philips OneBlade – ревю, мнения, характеристики

Какво представлява Philips OneBlade? Не съвсем тример за брада, не съвсем самобръсначка, OneBlade е електрически грумер, предназначен за мъже, които… Прочетете още

Този сайт използва cookies