Най-добрите апарати за кръвно налягане

Our rating

Select Our ratings Out Of 5

User's rating

Categories Здраве и Техника.
Total views384
Daily views1

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите апарати за кръвно налягане. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Апарат за измерване на кръвно налягане Esperanza Verve, Електронен

Res 3c0c5f0a95989d7e685f0987c9afc21e - Най-добрите апарати за кръвно налягане

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

 

ОМРОН М1 Полуавтоматичен апарат за кръвно налягане

3-300x200 - Най-добрите апарати за кръвно налягане

ОМРОН М1 Полуавтоматичен апарат за кръвно налягане се предлага във vitania.bg на цена от 83,00 лв. Може да бъде закупен и офлайн (цената е различна от тази в сайта) от . Както всички други продукти от Кръвно налягане, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

 

СЕНДО ХИРА АДВАНС 3 Апарат за кръвно

4-300x200 - Най-добрите апарати за кръвно налягане

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ НА БИЦЕПСА С HIRA ТЕХНОЛОГИЯ

•Анализ на честотата на аритмичен пулс

•Клинично утвърден според последните протоколи

•5 години гаранция

•Лесен за използване – само с един бутон

•Предупреждение за неправилно поставен маншет

SENDO ADVANCE 3 е най-новият модел на флагманa на серията електронни апарати за кръвно налягане SENDO.Създаден за мерене при бицепса, SENDO ADVANCE 3 се изработва в съответствие с най-високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечно – съдовата система. Най-важните характеристики на SENDO ADVANCE 3 са:

•нова функция HIRA за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм

•хипоалергенен маншет

•индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета

•удобна кутия за пренос и по-добра защита

Проектирането на толкова модерен апарат за кръвно налягане като SENDO ADVANCE 3 би било невъзможно без японските традиции в производството на електронни апарати за кръвно.

HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analysis): анализ на честотата на аритмичен пулс

Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм.Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата.В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ОМРОН RS6 Автоматичен апарат за кръвно налягане за китка

5-300x200 - Най-добрите апарати за кръвно налягане

ОМРОН RS6 Автоматичен апарат за кръвно налягане за китка се предлага във vitania.bg на цена от 194,00 лв. Може да бъде закупен и офлайн (цената е различна от тази в сайта) от . Както всички други продукти от Кръвно налягане, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ОМРОН i-Q132 SportArm Професионален апарат за измерване на кръвно налягане

6-300x200 - Най-добрите апарати за кръвно налягане

ОМРОН i-Q132 SportArm Професионален апарат за измерване на кръвно налягане се предлага във vitania.bg на цена от 307,00 лв. Може да бъде закупен и офлайн (цената е различна от тази в сайта) от . Както всички други продукти от Кръвно налягане, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Съображения при избора на апарат за кръвно налягане

Автоматични или ръчни

Апаратите за кръвно налягане работят по един от двата начина: автоматичните започват да измерват с натискане на бутон или два, докато ръчните се помпят на ръка с гумена круша.

Ръчните модели са по-точни, ако знаете какво правите. Но освен ако не сте медицински специалист, винаги избирайте автоматичен модел.

Размер на маншета/ръкава

За да получите точно отчитане, трябва да изберете маншета на Вашия монитор за кръвно налягане, за да пасне правилно на горната част на ръката.

Някои апарати за кръвно налягане имат маншети с един размер за всички, но открихме, че хората с по-големи от средните или по-малки от средните ръце не получават най-точни показания.

Вместо това препоръчваме апарат с маншети, които се предлагат в различни размери. Просто измерете около бицепса с кърпа, за да намерите правилния размер на маншета за ръката си.

Скорост

Това се отнася до скоростта, с която апаратът за кръвно налягане връща резултат. Някои от тях отнемат 20 секунди или по-малко, докато други могат да отнемат повече от минута.

Ако чувството за притискане по време на процеса на измерване е неудобно или стресиращо, колкото по-бързо вашият монитор връща резултатите си, толкова по-добре.

Съвместимост на приложенията

Най-високотехнологичните апарати за кръвно налягане се свързват с интелигентно устройство (като телефон или таблет) чрез Bluetooth и записват резултатите в приложение.

Характеристиките на тези приложения варират в зависимост от производителя на апарата, но обикновено ви дават много по-задълбочени анализи и проследяване, отколкото средния клас апарат за кръвно налягане.

Някои приложения ви позволяват дори да изпращате резултатите си директно на медицински специалист или да ги качвате в дигитализираната си медицинска документация.

Множество потребители

Някои апарати за кръвно налягане ви позволяват да следите и съхранявате резултати и данни за множество потребители, а не само за един.

Това е удобно, ако имате повече от един човек, който следи кръвното си налягане в едно домакинство, тъй като можете да споделяте едно устройство, вместо да купувате няколко отделни модела.

Сигнали

Потърсете апарати за кръвно налягане, които ще ви предупредят, ако имате високо кръвно налягане, или ако имате неправилен пулс.

Макар че може да сте в състояние да прецените сами дали кръвното Ви налягане е високо или не, предупреждението е полезно, ако не сте сигурни.

Освен това, детекторът на нередовен пулс ще ви каже, ако имате аритмия – състояние, което често не се диагностицира.

Съвети

Ако не сте наясно какво е нормалното ви кръвното налягане, е добре да се запознаете с тези данни. По този начин ще знаете, когато кръвното Ви налягане е високо, дори ако имате основен тип апарат, който не ви предупреждава за повишено кръвно.

Чрез закупуване на монитор за кръвно налягане, който може да се синхронизира с приложение, можете да носите вашите показания с вас навсякъде – в кабинет на лекар, на почивка и др.

За домашна употреба от лаик, автоматичният монитор за кръвно налягане е най-точната опция.

За най-точни резултати не трябва да измервате кръвното си налягане сутрин. Почистете зъбите си, вземете дрехите си, след това измерете кръвното.

Апаратите на кръвното налягане, които се свързват с приложение, често могат да съхраняват неограничено количество от предишни четения.

 

Поискайте ревю

Angel Stoev

Други ревюта

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Изглежда ли, че в колата ви никога няма достатъчно място за всичко, което искате да вземете на

0 Continue Reading

Всичко за отслабването с броене на калории

Всичко за отслабването с броене на калории

Всеки иска да има слабо и стегнато тяло. Това, обаче, не винаги е лесно. Може би много от вас са

0 Continue Reading

Най-добрите дрегери

Най-добрите дрегери

Дрегерът може да бъде забавна форма на забавление на парти или може да предпази вас и другите

0 Continue Reading

Най-добрите колбасорезачки

Най-добрите колбасорезачки

Ако редовно се наслаждавате на сандвичи и колбаси, може да искате да инвестирате в резачка за

0 Continue Reading

Най-добрите фризерни ракли

Най-добрите фризерни ракли

Лесно е камерата на вашия хладилник да се напълни, независимо дали обичате да се запасявате с

0 Continue Reading

За нас

Целта ни е да ви представяме най-добрите продукти в различни категории, като ви представим подробни наръчници относно спецификите на всеки продукт и за какво е важно да се внимава при избора на продукти

Последвайте ни във Фейсбук