Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Our rating

Select Our ratings Out Of 5

User's rating

Categories Аксесоари.
Total views352
Daily views0

Обща информация за всички дамски часовници с диаманти

Всеки уважаваща себе си елегантна дама трябва да притежава часовник, който да допълва визията и. Даже бихме отишли по-далече, като кажем, че е необходим не един, а цяла колекция от часовници. Много е важно обаче видът на часовника да отговаря на визията ви в момента. Има обаче часовници, които се съчетават с всякакво облекло и стил на обличане. Те се съчетават еднакво добре с кежуъл или официално елегантно облекло, като придават завършен вид и излъчване. А какво мислите за дамски часовници с диаманти… невероятно, нали?

300x250 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

В следната класация ще се съсредоточим в дамските часовници с диаманти. Това са топ-продукти, които имат своята аудитория. Естествено, говорим за финансови възможности. Цените на този тип часовници с диаманти е значително по-висока, но усещането и лукса, който те придават са незаменими.

Считаме, че ако разполагате с финансови възможности да си позволите такова бижу, то би ви донесло много повече радост и събрани погледи, отколкото обикновено колие с диаманти.

Подбрахме най-популярните, най-модерни и най-красиви дамски часовници с истински диаманти.

В следващата класация ще ви представим нашия избор. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

ЧАСОВНИК RAYMOND WEIL 5388-C5S-70081

2-45 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Часовник Raymond Weil 5388-C5S-70081 от колекция Toccata се предлага в Timer.bg на цена от 3 999.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Raymond Weil. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Елегантен дамски часовник Raymond Weil, изработен от благородна стомана с PVD покритие от 18К розово злато, инкрустиран с осемдесет диаманта по корпуса cut 8/8 – SI1и още единадесет по циферблата 8/8 – SI2 to SI, дата на три часа.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ЧАСОВНИК TISSOT T02.1.475.82

3-44 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Часовник Tissot T02.1.475.82 от колекция T-Wave се предлага в Timer.bg на цена от 5 074.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Tissot. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Елегантен дамски часовник TISSOT, изработен от благородна стомана с кожена каишка, трансперантна закопчалка, циферблатът е от естествен седеф, корпусът е инкрустиран с 169 диаманта Top Wesselton,VS/SI,32/24 full cut,0.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ЧАСОВНИК RAYMOND WEIL 2750-BK-20181

4-43 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Часовник Raymond Weil 2750-BK-20181 от колекция Freelancer се предлага в Timer.bg на цена от 5 194.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Raymond Weil. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Прекрасен дамски модел с предизвикателен стил. Изработен е от неръждаема стомана със сапфирено стъкло, устойчиво на надраскване и с антирефлексно покритие. Часовникът е с аналогов дисплей и отвор, през който се вижда автоматичния механизъм, корпусът е с черно покритие, каишката е черна, от естествена кожа с интересен релеф. Върху дисплея и корпуса има инкрустирани 12 диаманта VVS2-VVS. Фосфоресцентно покритие на стрелките и индексите за по-добро разчитане в тъмното. Водоустойчивост: 10 ATM – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ЧАСОВНИК LOUIS ERARD 64603PS31.BARC66

5-36 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Часовник Louis Erard 64603PS31.BARC66 от колекция Emotion се предлага в Timer.bg на цена от 5 693.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Louis Erard. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Елегантен дамски модел от колекцията Emotion – емоцията в тази колекция механични часовници ще плени сърцата на дамите, които държат на стила в забързаното си ежедневие. Чувствени и изчистени, класически и съвременни, блестящи и изтънчени, часовниците са много повече от сбора на извивките, материалите и моделите. Корпус от неръждаема стомана, светъл аналогов дисплей с видим баланс и декорация от 9 инкрустирани диаманта, покритие от розово злато на корпуса и още 23 инкрустирани диаманта на ринга, сапфирено стъкло и швейцарски автоматичен механизъм ETA 2824. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ЧАСОВНИК RAYMOND WEIL 1600-STS-00659

6-19 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

асовник Raymond Weil 1600-STS-00659 от колекция Shine се предлага в Timer.bg на цена от 6 174.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Raymond Weil. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Дамски елегантен часовник с кварцов механизъм, изработен от неръждаема стомана и с инкрустирани диаманти върху безела. Идва в комплект с 2 броя каишки – черна естествена кожа и сива неръждаема стомана. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

ЧАСОВНИК EBEL 1216429A

7-5 - Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти

Часовник Ebel 1216429A от колекция Sport Classic се предлага в Timer.bg на цена от 6 664.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Ebel. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Дамски часовник от колекцията Sport Classic с интересна форма на корпуса от неръждаема стомана и класически спортно-елегантен вид. Задвижва се от кварцов механизъм. Има сребрист аналогов дисплей с декорация от 8 инкрустирани диаманта с обща маса 0.052 ct и стоманена верижка. Частично розовозлатисто покритие. Диаметър 29 мм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Подобно ревю: Най-красивите и най-популярни мъжки часовници Емпорио Армани (Emporio Armani)


Angel Stoev

Други ревюта

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Изглежда ли, че в колата ви никога няма достатъчно място за всичко, което искате да вземете на

0 Continue Reading

Всичко за отслабването с броене на калории

Всичко за отслабването с броене на калории

Всеки иска да има слабо и стегнато тяло. Това, обаче, не винаги е лесно. Може би много от вас са

0 Continue Reading

Най-добрите дрегери

Най-добрите дрегери

Дрегерът може да бъде забавна форма на забавление на парти или може да предпази вас и другите

0 Continue Reading

Най-добрите колбасорезачки

Най-добрите колбасорезачки

Ако редовно се наслаждавате на сандвичи и колбаси, може да искате да инвестирате в резачка за

0 Continue Reading

Най-добрите фризерни ракли

Най-добрите фризерни ракли

Лесно е камерата на вашия хладилник да се напълни, независимо дали обичате да се запасявате с

0 Continue Reading

За нас

Целта ни е да ви представяме най-добрите продукти в различни категории, като ви представим подробни наръчници относно спецификите на всеки продукт и за какво е важно да се внимава при избора на продукти

Последвайте ни във Фейсбук