FashionDays – най-добрият магазин за маркови дрехи

За марковите дрехи

Безспорно, всеки от нас би желал да носи маркови дрехи. От една страна те са по-качествени, но от друга страна все иска да изглежда по-добре и дрехите, които носи, да не изглеждат евтини или като закупени от пазара.

Трудно е, обаче, да намерим подходящ магазин, от който редовно да си закупуваме маркови дрехи и то на добри и ниски цени. От една страна, когато пазаруваме маркови дрехи, винаги се питаме дали тези дрехи са оригинални или са имитации. Това е може би най-важния въпрос, когато търсим маркови дрехи. На всеки му се иска да носи хубави дрехи, но също така всеки иска да си ги купува на поносими цени. Обратното, някои хора са склонни да дадат повече пари, само и само да са сигурни, че няма да си дадат парите за някоя евтина турска имитация с евтина емблема на любимата си марка.

Fashiondays - МодаКакви са дрехите във FashionDays – маркови или имитации?

Fashiondays.bg е един от малкото онлайн магазини, които предлагат само качествени и оригинални дрехи от световноизвестните брандове. За това можем да сме сигурни, поради няколко факта:

 • Фирмата, която стои зад и оперира онлайн магазинът на fashiondays.bg, е огромна. Реализират високи обороти в няколко държави. Поради това те търгуват изключително големи количества, които се транспортират между различни държави. Това е причината те посточнно да бъдат обект на “внимание” и надзор от страна на големи регулатори в няколко страни – икономическа полиция, митници, данъчни и т.н. До момента никоя от тези институции не е открила нарушения в стоката, която се продава във fashiondays.bg.
 • Имидж и реноме – такава голяма фирма, като fashiondays.bg, никога няма да рискува доброто си име, за да ви предлага фейк стоки. Защото само една продадена фалшива стока, би означавала разпространяване на информацията в интернет и съответно сриване на рейтинга на онлайн магазина;
 • Конкуренцията – конкуренцията в модния бранш и онлайн пазаруването е много, огромно голяма. В малка страна като България, съществуват стотици онлайн магазини, които предлагат дрехи. Дори най-малката погрешна стъпка от страна на fashiondays.bg би означавало загуба на пазарни позиции и пазаред дял.

Вижте актуалните промоции във fashiondays.bg


Защо препоръчваме fashiondays.bg за пазаруване на маркови дрехи?

Всеки си има любим магазин за пазаруване на маркови дрехи. Като цяло, има няколко критерия, които оценихме, за да изберем fashiondays.bg като най-добрият онлайн магазин за маркови дрехи. Ето ги и тях:

 • Маркови дрехи – нямаме съмнения, че всички артикули, които се предлагат, са маркови и първокачествени;
 • Безплатна доставка – за над определена сума, доставката е безплатна. И за да е още по-хубаво, тази сума не е много висока. Общо взето, с покупката на едни маратонки си осигурявате безплатна доставка.
 • Безплатно връщане – на нас това ни е любимото. Както знаете, всяка стока, закупена онлайн, може да бъде върната в срок от 30 дни, а търговецът е длъжен да ви възстанови стойността на покупката. При повечето онлайн магазини, обаче, транспортните разходи по връщането са за ваша сметка. За разлика от другите онлайн магазини, при fashiondays.bg връщането е безплатно. Как действа: заявявате които от закупените стоки желаете да върнете; още на същия или на следващия ден fashiondays.bg изпращят автоматично куриер, който ще вземе стоките от дома ви, напълно безплатно и без да е необходимо да попълвате товарителници или да посещавате куриерска фирма. След около 2-3 дни получавате парите си обратно по заявен от вас метод;
 • Голям избор – безспорно разнообразието от дрехи, обукви и аксесоари във fashiondays.bg е огромно, бихме казали, че е най-голямото в България. Там можете да намерите всякакви видове дрехи, обувки, аксесоари, бельо и т.н. Както се казва, има за всекиго по нещо 🙂
 • Ниски цени – може би за някои от вас цените на стоките във fashiondays.bg им изглеждат доста високи. Това обаче е подвеждащо. Същите стоки на международните пазари са много по-скъпи. Ние бихме казали, че цените са напълно реални и не са надценени изобщо. Все пак говорим за маркови дрехи и обувки, които идват директно от световноизвестните производители.
 • Промоции – ако не желаете да купувате на реалните цени, винаги можете да прегледате промоционалните продукти. Хубавото при fashiondays.bg e, че има адски много стоки, които са на промоционални цени. И тук не говорим за символични намаления, а за промоции с отстъпки до 70-75%.

  Вижте актуалните промоции във fashiondays.bg

 • Лесна поръчка – можете да направите поръчката си с няколко клика. Можете да използвате уебсайта или мобилното приложение. И двете платформи са лесни, красиви и интуитивни.

За промоциите на маркови дрехи във fashiondays.bg

Можем да кажем, че промоциите на този онлайн магазин са напълно реални. И изобщо не е изключени да намерите продукти с отстъпки до 75%. Нашият съвет е – когато си харесате стока, която в момента не е намалена, харесайте я и я добавете в списъка си от любими продукти или в кощницата си, без да завършвате поръчката си. Когато тази стока бъде намалена (което се случва доста често), ще получите уведомление и тогава можете да закупите стоката.


Вижте актуалните промоции във fashiondays.bg

Вижте всички мъжки дрехи във fashiondays.bg

Вижте всички дамски дрехи във fashiondays.bg

Вижте всички детски дрехи във fashiondays.bg (за момчета)

Вижте всички детски дрехи във fashiondays.bg (за момичета)


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2